среда, 30 марта 2016 г.

Итоги конкурса подведены


Яскраві малюнки та мрії про школу майбутнього: на Дніпропетровщині відзначили найкращих школярів-дизайнерів


Category: ОДА і ДОН

Published: 30 March 2016

На Дніпропетровщині підвели підсумки конкурсу «Школа майбутнього». Маленькі дизайнери зі всієї області змогли вільно помріяти про своє навчання. Якою має бути ідеальна будівля школи, кімната відпочинку, їдальня та уроки діти розповідали за допомогою коротких скрайбінг-роликів. Журі конкурсу визначило 8 найкращих робіт. Про це повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Сучасна будівля, система безпеки, кімната відпочинку та спільні поїздки – такою бачать школу майбутнього школярі Дніпропетровщини. Свої ідеї маленькі мрійники розповідають за допомогою скрайбінг-роликів. В таких презентаціях історію про ідеальне навчання діти ілюструють малюнками. Учасники виконували їх власноручно (ручний скрайбінг) або за допомогою спеціальних комп’ютерних програм (онлайн-скрайбінг). Саме в цих двох номінаціях журі конкурсу «Школа майбутнього» визначило переможців та відзначило ще 6 найкращих робіт.

«Ваші мрії про те, як має розвиватись школа, країна та ви самі нас дорослих захоплюють та надихають, - привітав переможців та призерів конкурсу заступник директора департаменту освіти і науки Антон Демура, - я вірю, що разом з такими талановитими дітьми ми зможемо ці мрії зробити реальністю».

Дев’ятикласниця Тетяна Сюмар зі школи № 9 міста Нікополя, яка стала переможницею в номінації «Онлайн-скрайбінг», уявила собі школу, у якій немає місця хвилюванням та стресам. В її ідеальній школі учні та вчителі гармонійно співпрацюють. Маленька Неля Шепілова, яку журі відзначило за найкращий ручний скрайбінг, мріє про школу, в якій за навчання діти отримують у винагороду солодощі.

У конкурсі взяли участь 85 талановитих школярів області. Журі відзначило дипломами та цінними призами 8 найкращих робіт, ще 28 маленьких дизайнерів отримали дипломи за творчий потенціал.


Комментариев нет:

Отправить комментарий